River Trotters Heren1 pakken winst in sporthal De Wielewaal

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Voor de mannen van River Trotters stond zaterdag 7 oktober 2023 in sporthal De Wielewaal de derde wedstrijd van het seizoen op het programma. Tegenstander was Biks Shots MSE1. Na nog geen winstpartij dit seizoen snakte het team ernaar om deze wedstrijd te winnen. Het werd 74-60.

De wedstrijd begon heel soepel met goede verdedigende acties en fastbreaks waar mooie scores uit kwamen, dit hoort bij de strategie en zo konden de mannen succesvol de druk bij de tegenstander opvoeren. (Foto River Trotters)

Na een dip in het tweede kwart van beide partijen werd het in het derde kwart weer spannend. De tegenstander kwam maar liefst terug tot één punt achterstand, maar de mannen wisten dit te controleren door de voorsprong wederom uit te bouwen naar tien punten.

Tekst gaat verder onder foto.

Toen het vierde kwart begon kon de wedstrijd haast niet meer uit handen worden gegeven en sloten de mannen het zakelijk af waardoor ze vervolgens in de kantine de overwinning konden vieren. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 21 oktober 2023, dan uit tegen Hot Pepper Heat voor de beker.