‘Gebedsbus’ staat week geparkeerd voor zalencentrum aan Talmastraat

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Komende zondag, 20 oktober 2024, begint de 24-7 gebedsweek in Hardinxveld-Giessendam. Een week lang zal er 24-7 worden gebeden voor het dorp en (de kerken in) Nederland. Het bidden vindt plaats in een ‘gebedsbus’, die bij het winkelcentrum De Giessenhof, voor zalencentrum De Parel aan Talmastraat 9 staat.

Mensen uit de verschillende kerken in Hardinxveld hebben zich ingeschreven om een uur te komen bidden. De gebedsweek is een onderdeel van het ‘Jaar van gebed’, dat van Pinksteren 2024 tot Pinksteren 2025 loopt. Een jaar lang wordt er 24-7 in Nederland gebeden, een zogenoemd kettinggebed. (Stockfoto)

Deze kerkelijke gemeenten organiseren het: NGK de Bron, Christengemeente, Beth-Refajah en HGHG.

Afsluiting
De gebedsweek duurt t/m zondag 27 oktober 2024. Er is nog een aantal uren vrij om te komen bidden. Inschrijven kan via de QR-code (hieronder) of via deze link. De gebedsweek in Hardinxveld-Giessendam wordt afgesloten met een sing-in zondagmiddag 27 oktober 2024 van 13.00 – 14.00 uur in het zalencentrum De Parel. Iedereen is uitgenodigd, zowel om te bidden, als bij de sing-in.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld