Van Zessen uit gemeenteraad vanwege verhuizing naar andere gemeente

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Burgerraadslid Timon van Zessen (CDA) verhuist naar Gorinchem en moet zodoende uit de gemeenteraad van Hardinxveld-Giessendam. Hij kwam voor het eerst in de raad in april 2010, ging soms weer in de raad en kwam later weer terug. Altijd politiek betrokken geweest bij de plaatselijke politiek en het CDA Hardinxveld-Giessendam.

Van Zessen sprak kort de gemeenteraad toe. Het vertrek van destijds burgemeester Wiebosch en de toetreding tot de Drechtsteden herinnert hij zich goed. Dat leverde veel debat op. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder foto.

Op de foto burgemeester Dirk Heijkoop, Els en Timon van Zessen. Er waren bloemen en een cadeau van de gemeente. (Foto Peter Donk / HG24)

Duurzaamheid, bereikbaarheid en het Sociaal Domein waren Van Zessens favoriete portefeuilles. Burgemeester Dirk Heijkoop (CDA) sprak Van Zessen (54), docent aan de bestuursacademie.  toe en loofde zijn inzet voor de partij en voor de gemeente Hardinxveld-Giessendam. In zijn raadsperiode viel hij met de fiets en brak zijn heup. Van Zessen begaf zich tot steeds ‘kreupel’ naar het gemeentehuis voor de vergaderingen. Heijkoop wenste Van Zessen een mooie toekomst in Gorinchem. Hij verhuist half oktober naar de stad. Van Zessen kreeg van de raad een staande ovatie en applaus. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld