‘Week van de Opvoeding van start; je doet het niet alleen

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Van maandag 7 tot zondag 13 oktober 2024 is het de Week van de Opvoeding. Dit jaar is het thema ‘Opvoedhelden’. Dit zijn medeopvoeders die een belangrijke rol spelen voor een kind, jongere of ouder: een opa of oma, trainer, leerkracht of buurvrouw.

Een week waarin het draait om ontmoeting en uitwisseling van kennis met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. (Stockfoto)

Woensdagmiddag 9 oktober 2024 is er voor ouders én kinderen rondom dit thema van alles te doen in bibliotheek AanZet aan Pietersweer 34.

Programma
Voor de kleintjes vertelt Laartje van Boekbezoek in een interactieve kindervoorstelling het verhaal van Clown Pippa (van 15.00 – 15.45 uur). Meiden vanaf groep 7 kunnen meedoen aan de workshop veer knopen van Jeanette van Malou Exclusive & jongerenwerker Davinia van Servanda. Kinderen (en ouders) kunnen iets moois knutselen voor hun opvoeldheld en ouders kunnen mee doen aan het Opvoedkwaliteitenspel. Ondertussen kun je voor een leuk en inspirerend gesprek over opvoeding en opvoedhelden terecht bij de professionals van Home-Start, het Sociaal Team en JongJGZ. Vrije inloop tussen 14.00 en 16.00 uur, aanmelden is niet verplicht. Koffie, thee en limonade staan klaar en voor alle kinderen is er een gratis suikerspin.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld