Klassieke muziek galmt opnieuw door bibliotheek

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Onder het motto ‘Klassieke muziek voor iedereen’ wordt dinsdag 8 oktober 2024 een Appeltaartconcert gegeven in bibliotheek AanZet aan Pietersweer 34. Je bent welkom van 19.30 – 20.30 uur en de toegang is gratis. 

Stichting Appeltaartconcerten heeft Douw Fonda (cello) en Martin Kaaij (gitaar) uitgenodigd. Het belooft een prachtig concert te worden inclusief koffie/thee en… appeltaart.
 
Onder het motto ‘klassieke muziek voor iedereen’ spelen topmusici een mooi programma van diverse componisten. Na afloop is er koffie en appeltaart! Voor deze editie zijn Douw Fonda (cello) en Martin Kaaij (gitaar) aanwezig. Ze hebben een uitgebreid repertoire en zijn nog aan het kijken welke muziek ze precies zullen gaan spelen. Het wordt hoe dan ook een mooi programma. Topmusici van onder meer het Nederlands Philharmonisch Orkest en het Residentieorkest komen langs met appeltaart en muziek om mensen te raken en te ontroeren. Ze spelen doorgaans voor mensen die om wat voor reden dan ook niet (meer) naar een concertzaal kunnen gaan. Bij de openbare concerten zijn alle liefhebbers van klassieke muziek welkom.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld