Rommelmarkt Hervormde Gemeente trekt opnieuw veel publiek

door Peter Donk
HARDINXVELD-GIESSENDAM – Drukte zaterdag 7 september 2024 op de jaarlijkse rommelmarkt in Boven-Hardinxveld. Het prachtige najaarsweer (morgen wordt het al wat minder fraai weer – red.) lokte veel bewoners van  het dorpdeel. De locatie was rondom het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente en De Boomgaard. De rommelmarkt heeft het bedrag van € 22.281,86 opgebracht.

Deze foto is gemaakt in de Vermeerstraat. Even lekker snuffelen tussen de spullen. Er was genoeg te zien en te beleven. (Foto Peter Donk / HG24)

Tekst gaat verder onder foto.

De kramen waren goed gevuld met  kleding, elektronica en potten. Je vindt er ook pannen, klein meubilair en boeken. Je kon het zo gek niet bedenken of het is in één van de kraampjes te vinden. Op het eetplein was genoeg te koop voor de lekkere trek. Dit jaar waren er ook toffees en snoeprollen te koop. Voor de kinderen was er weer een clown en stond er springkussen.

 

Tijdens de rommelmarkt was het mogelijk om tegen een vergoeding mee te rijden in klassieke oldtimers of snelle supercars, mogelijk gemaakt door de christelijke autoclub Christians & Cars. De opbrengst ging o.a. naar het goede doel Woord in Actie. De auto’s die meereden waren een snelle Ferrari 488 Spider en een McLaren 720s. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld