Zaterdag rommelmarkt rondom kerkgebouw Hervormde Gemeente

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Het is zaterdag 7 september 2024 rommelmarkt in Boven-Hardinxveld. De locatie is rondom het kerkgebouw van de Hervormde Gemeente en De Boomgaard. Vanaf 09.00 uur is iedereen welkom.

Even lekker snuffelen tussen de spullen. Het is komende zaterdag weer mogelijk. Er is genoeg te zien en te beleven. (Archieffoto Peter Donk / HG24)

De kramen zijn goed gevuld met  kleding, elektronica en potten. Je vindt er ook pannen, klein meubilair en boeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is in één van de kraampjes te vinden. Op het eetplein is genoeg te koop voor de lekkere trek. Dit jaar zijn er ook toffees en snoeprollen te koop. Voor de kinderen is er weer een clown.

Tekst gaat verder onder foto.


Extra activiteiten
Tijdens de rommelmarkt is het mogelijk om tegen een vergoeding mee te rijden in klassieke oldtimers of snelle supercars, mogelijk gemaakt door de christelijke autoclub Christians & Cars. De opbrengst gaat o.a. naar het goede doel Woord in Actie. Deze christelijke organisatie reist naar Cuba om daar mensen hulp te bieden waar nodig is.
Naast de verspreiding van bijbels en geloof bieden ze ook praktische hulp en psychologische hulp. De auto’s die meerijden zijn een snelle Ferrari 488 Spider en een McLaren 720s. Om in de Cuba sferen te komen rijdt er ook een klassieke Lincoln en een Ford Mustang rond. Het is een rondje van ±20 minuten voor maar € 15,– p.p. Startlocatie is de Paulus Potterstraat.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld