Feest voor leden gymnastiekvereniging OKK in kader 105-jarig bestaan

HARDINXVELD-GIESSENDAM – In het weekend van vrijdag 27 en zaterdag 28 september 2024 organiseert gymnastiekvereniging OKK verschillende activiteiten vanwege het 105-jarig jubileum. Er is een sportfeest voor jongere leden, activiteiten voor wat ouderen bij Scouting A15 en voor 18+ is er een muziekbingo. De leden hebben via de nieuwsbrief van de vereniging de mogelijkheid om zich aan te melden. 

Deze foto is gemaakt tijdens de uitvoering OKK 105 jaar eind juni 2024. (Archieffoto ArieJan van Termeij / HG24)

Het wordt door de organisatoren OKK Outdoor genoemd. Voor alle leden van 12 t/m 17 jaar worden er vrijdagavond 27 september 2024 op het terrein van de Scouting A15 aan de Sliet activiteiten georganiseerd. Welke activiteiten dit zijn, worden niet verklapt. Het zijn activiteiten zijn waar lef en durf, maar ook een flinke dosis oplossend vermogen voor nodig zal zijn om deze tot een goed einde te brengen. Het is niet uit te sluiten dat deelnemers daarbij vies/nat kunnen worden. Houd hier dus rekening mee met je kledingkeuze. 

Sportfeest
Zaterdag 28 september 2024 wordt het OKK gebouw aan de Rijnstraat omgebouwd voor een groot sportfestijn. Dat is voor de leden van 0 t/m 11 jaar. De bovenzaal wordt ingericht voor de allerjongsten tot ongeveer zes jaar. De benedenzaal voor leden vanaf zes jaar. Bij goed weer zijn er ook activiteiten buiten.

Muziekbingo
Zaterdagavond 28 september 2024 is er in de benedenzaal van het OKK-gebouw een muziekbingo voor alle leden vanaf achttien jaar. Deelnemers kunnen als individu, maar ook als groep inschrijven. De avond begint met het maken van groepen van zes deelnemers. Iedere groep bedenkt een naam. Daarna worden de bingokaarten uitgereikt en kan de muziekavond beginnen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld