Extensio van start; een deelneming van de Florys Groep

HARDINXVELD-GIESSENDAM / ALBLASSERDAM – Recruitmentmarketingbureau Extensio is in Alblasserdam gestart, een deelneming van de Florys Groep uit Hardinxveld-Giessendam. Florys Groep helpt ondernemers op het gebied van HR, Finance en Recruitment. Extensio is verlengstuk voor bedrijven bij moeilijk vervulbare vacatures. 

Recruiter Christian van Dommelen en marketeer Matthias Boer (rechts) willen met Extensio moeilijk vervulbare vacatures zo snel mogelijk vervullen. “Onze kracht is dat we onze kennis van zowel marketing als recruitment inzetten om het juiste personeel te vinden.” (Foto Extensio)

Met hun nieuwe onderneming zetten de Alblasserdamse ondernemers recruiter Christian van Dommelen en marketeer Matthias Boer moderne en slimme technieken om personeel te werven voor bedrijven uit het hele land. “Tegenwoordig kan je niet meer aankomen met een krantenadvertentie”, lichten de twee toe. “De beste medewerkers hebben al een baan. Door te adverteren met wervingsvideo’s op social media bereik je de mensen voor wie de vacature interessant is. Een effectief middel om de juiste mensen te vinden voor jouw openstaande vacature.”

Juiste kanaal
Extensio ontzorgt volledig bij de instroom van nieuwe kandidaten. “Wij pakken het hele proces op. Wij presenteren een doelgroepanalyse en de huidige trends, zorgen voor het script van de wervingsvideo en verspreiden de video via de juiste social media kanalen. Bijvoorbeeld Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok. Net welke kanalen het beste bij de doelgroep passen. De sollicitanten worden vervolgens binnen één werkdag gebeld”, zeggen Van Dommelen en Boer.

Eerste resultaten en vertrouwen
Verschillende bedrijven hebben al gebruikt gemaakt van de diensten van de twee ondernemers. “Bij een familiebedrijf in de regio hebben we bijvoorbeeld al vijf monteurs aan een baan geholpen in acht weken tijd. Allemaal mensen die moeilijk te vinden zijn, maar die nu aan ’t werk zijn. Onze missie is geslaagd als we elke keer weer snel de vacatures weten in te vullen. We krijgen het vertrouwen van de klant en daar voelen wij ons verantwoordelijk voor”, aldus Van Dommelen en Boer.

Meer informatie
Florys Group is een partner in groei en bedrijfsontwikkeling. Andere labels zijn onder meer Florys, Intro Personeel, Intro EU Staffing, Brys. Prevenzo, Intervenzo, JobUp en Bytes. Meer weten over Extensio? Neem contact op met Chris of Matthias, tel. 085-0436950 of stuur een e-mail naar: info@extensio.nl

Plaats een reactie

*=Verplicht veld